bij WindroseHQ

Lijkt het je wat om kennis te maken met online marketing bij een jong, gezellig en succesvol bedrijf met een groot en divers aantal klanten die over de hele wereld actief zijn? Wij zijn op namelijk zoek naar een ambitieuze student die als stagiair zijn/haar intrede wil maken in de online marketingwereld. Ben jij dat? Dan maken we graag eens kennis met je bij ons op kantoor!

 

JOUW STAGEWEEK BIJ WINDROSEHQ

Gedurende de week zet jij voor onze klanten advertentie campagnes op voor sociale media en Google en houdt deze scherp in de gaten. Je drinkt een kop koffie. Of twee. Samen met je collega’s overleg je over boodschap en structuur, kijk je kritisch naar campagneresultaten en bedenk je samen ideeën hoe ze nog beter kunnen worden. Je loopt een rondje met kantoorhond Dribbel. Werkt aan het behalen van jouw online marketing certificaten. Speelt een spelletje airhockey. Hebt een call met een klant. Besteedt tijd aan je schoolopdracht. Je werkt je campagnes bij en optimaliseert ze waar nodig. En je drinkt natuurlijk op vrijdagmiddag – zo cliché, maar wel gezellig – een borrel met je collega’s.

 

JOUW EIGENSCHAPPEN

We zijn op zoek naar een leergierig en communicatief vaardig persoon die energie krijgt van resultaatgericht werken. Je bent nieuwsgierig naar wat online marketing te bieden heeft en uit dit dan ook in het proactief meedenken met onze klanten en Digital Marketeers. Door jouw analytisch denkvermogen heb je de drive om continu te blijven verbeteren. Je bent niet bang om initiatief te tonen en kan goed zelfstandig werken.

 

Functie-eisen:

  • HBO/WO werk- & denkniveau
  • (Uitgebreide) kennis van Excel
  • Ervaring met Google Ads, Google Analytics, Facebook Advertising is een pré

 

Wij bieden jou:

  • Mogelijkheid tot doorgroeien naar een vaste aanstelling als Digital Marketeer
  • Stagevergoeding (exact bedrag in overleg)
  • Een professioneel uitgeruste werkplek
  • Begeleiding in klantcontact
  • Ruimte voor jouw schoolopdracht
  • Onbeperkt goede koffie of Yerba Mate (voor de liefhebbers: thee om het immuunsysteem te versterken, het bloed te zuiveren en ontgiften, het zenuwstelsel te versterken, veroudering tegen te gaan, vermoeidheid te bestrijden, de geest een oppepper te geven, je weet het wel)
  • Een Dribbel T-shirt

 

Binnen WindroseHQ is iedereen erg open naar elkaar en waarderen we het heel erg om opbouwende feedback te krijgen zodat we in de toekomst het alleen maar beter kunnen doen. We kunnen met een gerust hart zeggen dat we onze klanten en daarmee vooral de resultaten van de marketing campagnes van deze klanten op de eerste plaats zetten.

Bij wie wil je solliciteren?

Neem contact op met Dribbel
dribbel@windrosehq.com