VIDEO CREATIE

videos that sell the brand

Wij geloven in de kracht van video. Door beeld en audio samen te laten komen, worden meerdere zintuigen van de kijker tegelijkertijd geprikkeld waardoor de boodschap beter onthouden wordt. Video content blijft hangen. 

 

Hierdoor kunnen we de boodschap, de sfeer en de beleving van jouw merk tot in de puntjes overbrengen. Vervolgens gaan we de personen die jouw video(‘s) hebben bekeken, targetten om hen naar jouw website te leiden.

PRODUCT VIDEO'S

Door middel van korte shots krijgt de online shopper snel en veel details van het product te zien: een waardevolle en efficiënte toevoeging op de productpage van de webshop.

SPECIFICATIES

Nadat we besluiten om video content in te schakelen, vinden we het heel belangrijk dat jouw video’s ook daadwerkelijk indruk maken op de consument. Hierin zijn keuzes in formaat, duur en boodschap cruciaal. Wij zullen al deze aspecten meenemen in de regie van de video’s en de kwaliteit bewaken. 

Hierbij een voorbeeld vanuit onze gratis Tips & Tricks


Wij gebruiken het liefst video’s met een 4:5 verhouding. Op deze manier is er nauwelijks ruimte voor afleiding van andere posts. Het scherm van een smartphone is daardoor bijna volledig gevuld met de advertentie; je ontkomt er niet aan!